Om LBW

LBW är en distributör av produkter och systemlösningar för nätverksinstallationer.
Vårt huvudkontor ligger i Järfälla, Stockholm och tillsammans med våra säljkontor ute i landet når vi dig var du än finns. LBW startade redan 1984. LBW var först i Sverige med TP kabel(Twisted pair)? Detta var 1987 då vi fick agenturen för Nevada Western. Sedan dess har vi hunnit utveckla IBM ACS kabelsystem tillsammans med IBM och R&M. Vårt mål är att med all samlad erfarenhet vara en distributör med god support och service både vad gäller produkter men speciellt för kompletta systemlösningar.

-84 LBW startar
-87 Nevada Western - Sverige ser sin första TP datakabel
-91 IBM ACS kabelsystem börjar utvecklas
-94 LBW ensam distributör i Norden för IBM ACS
-00 Knurr skåp och racktillverkare väljer LBW som agent Sverige
-01 IBM slutar med kabelsystem. IBM ACS produkterna återfår orginalnamnet R&M
-09 Trendnet 5:e största tillverkaren av aktiv utrustning väljer LBW som agent

Service & kvalitet

Vår ambition är att kunna erbjuda snabba leveranser och att alltid ha leveranssäkerhet. Den stora erfarenhet som vi ackumulerat genom åren hjälper oss att finna lämpliga och kostnadseffektiva lösningar på våra kunders kableringsproblem, såväl för enskilda standardkomponenter som för kompletta system. Våra kablagetekniker genomgår utbildning och kvalitetscertifieras för leveranser till försvaret. Certifiering enligt ISO 9001 planeras. Redan nu arbetar vi enligt dess riktlinjer.

Vårt företag har rating AA, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
Telefon: 08-584 108 80 Epost: Post: Hitta till LBW

© LBW-Elektronik AB 2009 | Produktion: Epineer